El Tanatori de Sant Feliu és un espai pensat per donar servei i màxima comoditat a les famílies.

  Gran espai exterior de jardins, zones d’aparcament, edifici integrat dins del seu entorn, interior pensat per la privacitat i al mateix moment per a l’acolliment dels familiars i amics.

  Des del Tanatori de Sant Feliu del Llobregat, volem que el nostre servei sigui personalitzat per a cadascuna de les famílies, des dels més durs primers moments fins a poder completar, sense desplaçaments innecessaris, la totalitat de serveis del cicle funerari.

  En definitiva, intentem que l’estada, considerant les circumstàncies, sigui el més còmoda possible.

  Disposem de servei de recepció i atenció al públic que permet atendre qualsevol necessitat que puguin demandar les famílies.

  Serveis online

  Serveis florals on-line

  Serveis florals online - tanatori Sant Feliu

  Necrològiques i condolences

  Necrologiques i condolencies - tanatori Sant Feliu

  Sales de Vetlla

  El Tanatori de Sant Feliu disposa de 3 sales de vetlla que permeten als familiars disposar d’un ampli espai per poder rebre les visites que volen acomiadar els nostres essers estimats. Les sales de vetlla estan pensades per facilitar la privacitat de cada família.

  PFB santfeliu espais sales

  PFB santfeliu espais oratori

  Sala de Cerimònies o Oratori

  Donar l’últim adéu a un esser estimat és una necessitat. Per això, tenir un moment i un lloc pel record i poder compartir l’ experiència d’haver viscut al seu costat amb els familiars i amics, es converteix en un element molt important.

  L’Homenatge pòstum és una celebració perquè les famílies tinguin l’oportunitat de retre aquest darrer comiat de manera personalitzada i adaptada a les seves preferències.

  Zona exterior

  El Tantori disposa de dues zones d’aparcament i d’una amplia zona de jardins.

  Un entorn pensat per a la comoditat dels familiars i amics.

  PFB santfeliu espais exterior